Informatiecentrum

Never Ever Blue, een onvergetelijk evenement op Strijp.

Never Ever Blue kent Strijp als geen ander en organiseert in samenwerking met bewoners en ondernemers evenementen voor bedrijven en zakelijke relaties. Van bedrijfsfeesten tot creatieve brainstorms en van netwerkevents tot het verzorgen van een unieke vergaderlocatie! Elk event wordt op maat gemaakt, waardoor het perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en interesses.

Wil jij samen met zakelijke relaties Strijp (nog) beter leren kennen?

Ga dan mee met een inspiratietour op Strijp! Tijdens de inspiratietour kom je ogen en oren tekort. Creatief talent, design, duurzaamheid, technologie, innovatie, food, retail en fun; je vindt het allemaal op Strijp-S en Strijp-T. Onder begeleiding van ervaren hosts van Never Ever Blue bezoek je samen met collega’s of zakelijke relaties interessante hotspots, inspirerende ondernemers en verborgen pareltjes. Met als take-away inspiratie, energie en nieuwe inzichten!

Never Ever Blue denkt graag met je mee!

Never Ever Blue
Agency for events and hospitality 
Klokgebouw 238 
5617 AC Eindhoven 
040 – 780 5141 
Info@nevereverblue.nl
www.nevereverblue.nl

Rondleiding Strijp-S onder leiding van een ervaren gids

Brandstore Eindhoven (VVV) is al jaren gefascineerd door Strijp-S: het oude Philips terrein en historisch erfgoed. Tijdens dit groepsuitje vertelt een ervaren gids over het Philipsverleden van Strijp-S, het voormalig Philips fabrieksterrein (ook wel de Verboden Stad genoemd), de vele creatieve ontwikkelingen en de toekomstplannen.

Hebt u aanvullende wensen, neem contact met ons op voor een gesprek. Wij geven graag persoonlijk advies.
Brandstore Eindhoven (VVV)
Stationsplein 17 
5611 AC Eindhoven
+31 (0)40 2979115
groepen@vvveindhoven.nl

Kijk voor meer informatie en nog meer leuke groepsuitjes in Eindhoven op www.thisiseindhoven.nl